Wij bieden ervaring en kennis aan op het gebied van een breed scala van bouwkundige werkzaamheden. Als ervaren kostendeskundige zorgen wij dat wij onze klanten bij staan bij onderhandelingen over de prijsvorming van een te bouwen object. Daarnaast kunnen wij inhoudelijk inzoomen op de prijs-kwaliteitverhouding.

Projecten TOV

Uw bouwkundig adviseur

 

2011 

In mei, vooruitlopend op de aanstaande pensionering, zijn we ingeschreven bij de KvK en hiermee de start van ons bedrijf bezegeld. Na de pensionering in september, ingezet via P/flex (Randstad) nog tot april 2012 werkzaam geweest voor mijn voormalige werkgever Arcadis. in deze maanden heb ik lopende projecten behandeld.​​

2012 

In mei de stap gemaakt, als TOV Bouwkundig advies op maat, aan de slag voor Arcadis. Ook heeft TOV Bouwkundig advies op maat als directie/toezichthouder een nieuwbouw van een bedrijfshal met kantoor gerealiseerd. Daarnaast heeft TOV Bouwkundig advies op maat voor de particuliere sector in de plaats Wijchen en in de omgeving van Nijmegen ook een aantal projecten uitgevoerd. 

In de periode van juli 2013 tot april 2015, als kostendeskundige, betrokken bij de aardbevingschade in Groningen.

2017

Actief als kostendeskondige bij investeringsprojecten door heel Nederland. Projectmanagerment van verschillende particulieren en zakelijke projecten.

2018

Zie uit naar intressante projecten, zowel in de zakelijke als particuliere sectoren.